STAP 1 : Het Eerste Contact

Het Eerste Contact is de belangrijkste stap in het proces. Het moet zorgen voor een vertrouwensband tussen u als klant en ons als leverancier. Dit vertrouwen werkt niet volgens het principe van “liefde op het eerste gezicht” maar dient opgebouwd (zeg maar verdiend) te worden. Wij stellen dan ook alles in het werk om een eerste goede indruk achter te laten door uw vragen professioneel te beantwoorden op een correcte en transparante manier. Het Eerste Contact is bij ons gebaseerd op WYSIWYG. Het Eerste Contact kan op verschillende manieren ontstaan :

www.qelvin.com

What You See Is What You Get

Wij investeren veel tijd in het onderhoud en up-to-date houden van onze website. Wij schakelen hiervoor geen webdesigners in, maar doen dit volledig in eigen beheer. U kiest ervoor om eerst een kijkje te nemen om informatie te vergaren en contacteert ons nadien via e-mail, chat of mobiel nummer
Ga naar de Startpagina

Messenger Chat functie

Wij kozen voor de meest stabiele manier om te chatten : Facebook Messenger. U kan ons snel en overal bereiken door een chat te openen via de app die u waarschijnlijk al standaard op uw smartphone heeft staan ! Dit is de snelste manier om met ons in contact te komen. Altijd en overal.
Ga naar de Chat

Mail

E-mail

Soms is het handiger om een e-mail te versturen, vooral als er een bijlage moet verzonden worden. Gebruik hiervoor onze handige e-mailfunctie. De e-mail wordt verstuurd naar qelvinbvba@gmail.com. Duidelijk en transparant.
E-mail ons

U kan ons bereiken op

0472 10 66 60

STAP 2 : De Offerte

De Offerte is de aanloop naar de uiteindelijke overeenkomst. Een verrassing is altijd leuk…behalve wanneer u plots een factuur krijgt voor werken waarvan u dacht dat deze in de offerte inbegrepen waren. Resultaat: uw vertrouwen is geschonden en u bent terecht boos en teleurgesteld. Daarom investeren wij veel tijd in de opmaak van offertes. Geen eenheidsworst, geen standaard templates. Elke klant is voor ons uniek, dus elk project, hoe klein of hoe groot ook, wordt apart geĆ«valueerd en berekend zodat wij u een correcte en transparante offerte kunnen aanbieden. Op uw maat. Volgens uw wensen.

STAP 3 : De Deal

U heeft beslist uw project aan ons toe te vertrouwen. Bedankt! Wij gaan meteen voor u aan de slag. De uiteindelijke planning wordt met u nogmaals besproken en vastgelegd. Een planning die wij heel strikt volgen. Het bestelproces wordt bij ons opgestart. Wij contacteren onze leveranciers en maken concrete afspraken omtrent de levering van de goederen. Om het leveringsproces te vereenvoudigen en de kans op beschadigingen te minimaliseren, laten wij zoveel mogelijk rechtstreeks op de werf leveren.

STAP 4 : De Uitvoering

Het is zover ! We staan te popelen om er aan te beginnen. Alles verloopt volgens planning en we maken een afspraak met u op de werf om de laatste puntjes op de i te zetten zodat alles vlot en correct verloopt. Wanneer we van start gaan is alles besproken en is alles duidelijk voor alle partijen. We zorgen voor een nette werkomgeving en gaan correct om met afval. Wij betrekken u bij elke stap in het proces en voeren een open communicatie.

STAP 5 : De Oplevering

Klaar ! Alles is netjes afgewerkt en de werf is opgeruimd. U kijkt er naar uit om uw installatie te gebruiken en te genieten van uw Smart Home. Omdat we continue streven naar de beste service maken we met u een afspraak ter plaatse om de installatie op te leveren. De Oplevering is een moment waar wij naar uitkijken omdat dit een heel belangrijk feedbackmoment in het proces is.

STAP 6 : Het Service Plan

U beleeft uw nieuwe plek al enkele maanden en wenst enkele kleine aanpassingen ? Geen probleem ! Standaard voorzien wij een eerste gratis interventie om kleine aanpassingen door te voeren in de configuratie van uw Smart Home. Het is verstandig om, net zoals uw wagen, uw installatie nadien periodiek laten na te kijken. U krijgt dan tevens jaarlijks een gratis update van de software. Het Service Plan beschouwen wij als een terugblikmoment en zorgt dat wij in contact blijven met u als klant. Omdat u belangrijk bent.

BASIC

179
00
Jaarlijks
 • Response Time: 72 h
 • 3 x Remote Work
 • 1 x Work On Site
 • 2 x Remote Update
 • Gratis batterijen voor alle Air componenten
Populair

STANDARD

299
00
Jaarlijks
 • Response Time: 72 h
 • 5 x Remote Work
 • 2 x Work On Site
 • 2 x Remote Update
 • Gratis batterijen voor alle Air componenten

PREMIUM

749
00
Jaarlijks
 • Response Time: 48 h
 • 15 x Remote Work
 • 4 x Work On Site
 • 2 x Remote Update
 • Gratis batterijen voor alle Air componenten
Cart
Your cart is currently empty.
0

Je winkelwagen