Elke installatie is anders ...

laat die van u uniek zijn

U kent het wellicht…er bestaat zowat een app voor alles. Toch vind u het waarschijnlijk niet fijn om enkel voor uw verwarming alleen al een paar apps te moeten installeren. Zo heeft u een app om uw verwarmingsketel te bedienen, om de radiatorventielen aan te sturen, …Kortom, elk merk vereist zijn eigen app. Zou u het niet geweldig vinden als slechts 1 app alle taken op zich neemt ? Wij hebben voor u de oplossing gevonden. Wedden dat uw vrienden stikjaloers zijn wanneer zij bij u op bezoek komen ?

Op elke kring, of het nu om vloerverwarming of radiatoren gaat, wordt een Tree Stelventiel geplaatst zodat de warmte mooi verdeeld wordt naar daar waar ze nodig is. Handig, leuk, maar vooral…energiebesparend !

Wanneer de Miniserver en de extensions in de verdeelkast gemonteerd en aangesloten zijn kan de randapparatuur geplaatst worden zoals temperatuursensoren, bewegingsmelders, …

Na het installeren van de verschillende componenten is het configureren kinderspel dankzij de handige Loxone Config. Vanaf dan kan u elke zone apart gaan aansturen. Automatisch en uitermate intelligent …

U bent geen wetenschapper ? Niet erg ...

De Loxone zoneregeling is zijn tijd ver vooruit. Het systeem denkt niet alleen zelf maar denkt ook vooruit en helpt u geld te besparen. Wij bekijken samen met u hoe dit systeem best in uw installatie geïntegreerd wordt. Zonder breek- of kapwerken uiteraard. Contacteer ons voor vrijblijvende informatie of een afspraak.

Cart
Your cart is currently empty.
0

Je winkelwagen